Țigări în valoare de peste 140.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră din Brodina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Brodina au descoperit, joi, mai multe colete ce conțineau țigări de proveniență ucraineană în valoare de peste 140.000 lei.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că pe timpul unei acțiuni specifice polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, într-o zonă împădurită, pe raza localității Costileva de Sus, 24 de colete ce conțineau țigări de proveniență ucraineană.

„Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitate de 12.030 pachete, de proveniență ucraineană, totodată fiind anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz”, a spus comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan.

El a mai arătat că țigările în valoare de 141.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de