Viceprimarul Marian Andronache: Actuala Zonă de Agrement Tătărași risca să devină o groapă de gunoi. Au fost lucrări de mare anvergură pentru ceea ce avem azi


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, a declarat, vineri, că actuala Zonă de Agrement Tătărași risca să devină o groapă de gunoi, iar acum, în urma unor investiții de anvergură este o oază de recreere.

„În urma cu șase-șapte ani zona respectivă se transforma într-o groapă de gunoi. Era foarte multă vegetație crescută alandala. În 2015, când eram director la Domeniul Public am început igienizarea zonei și au fost făcute lucrările de început ale investiției”, a spus Andronache.

El a menționat că au fost decolmatate cele două iazuri și s-a scos din aceste iazuri 12.000 de mc de nămol.

Andronache a spus că a fost transportat acest nămol în coada iazului, unde era o groapă de gunoi a comunei Ipotești și s-a anihilat și acea groapă de gunoi.

„Am împrejmuit cu gard și avem acolo o zonă verde care poate fi folosită ca și un parc”, a spus viceprimarul.

El a subliniat că au fost lucrări de anvergură mai ales că proiectul era vechi.

„Nu a fost ușor. Au fost lucrări de mare anvergură în zona de agrement. Proiectul a fost de 8-9 ani, mai avea unele deficiențe pentru că zona s-a mai transformat între timp, au apărut drumuri, case care nu erau incluse.A trebuit să redirecționăm unele lucrări, iar cu ajutorul proiectantul am obținut ceea ce vedeți”, a precizat Marian Andronache.(T.B.)


Intră acum și în grupul de