Peste o tonă și jumătate de fier vechi a fost confiscată de polițiștii suceveni în urma unui control în trafic


Intră acum și în grupul de

Peste o tonă și jumătate de fier vechi transportat de un bărbat din comuna Cornu Luncii a fost confiscată de polițiștii suceveni în urma unui control în trafic.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, a oprit, sâmbătă, pentru control pe DN 17 din comuna Vama, o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani din comuna Cornu Luncii, care transporta deșeuri de materiale feroase, respectiv fier vechi.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că atât șoferul cât și pasagerul din vehicul, un bărbat de 29 de ani din aceeași localitate, nu dețin documente legale de proveniență pentru bunurile transportate, motiv pentru care, autoutilitara a fost condusă la un centru special de colectare a fierului vechi din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma inventarierii și cântăririi, s-a stabilit că în vehicul era transportată cantitatea de 1.640 kg de material feros, fără acte.

Cu ocazia audierilor, bărbatul de 29 de ani, din comuna Cornu Luncii, a declarat că fierul vechi a fost achiziționat de la diferite persoane fizice de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc și a comunei Vama și urma să fie comercializat la o firmă de specialitate din municipiul Suceava.

În acest caz  s-a dispus sancționarea contravențională și confiscarea cantității de 1.640 kg de material deșeuri feroase, în valoare de circa 1.270 lei, care au fost predată reprezentanților societății de colectare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de