Moped furat din Italia, descoperit de polițiști la Arbore


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au descoperit, miercuri, un moped furat din Italia, în urma unei acțiuni în trafic.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 25 aprilie a.c., Poliţiile Orășenești Solca, Cajvana și Milișăuți au organizat o acțiune în sistem integrat pe raza de competență, pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice și a infracțiunilor judiciare.

Astfel, în cadrul acţiunii au fost legitimate 42  persoane şi au fost controlate 32 autovehicule, 17 conducători auto fiind testaţi alcoolscopic.

„S-au constatat 3 infracţiuni şi s-au aplicat 22  sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.640  lei. Totodată, poliţiştii au retras un certificat de înmatriculare”, a menționat Poliția Suceava.

În cadrul acțiunii, un echipaj de poliţie a oprit pentru control pe DC 42, din comuna Arbore, mopedul condus de un bărbat de 50 de ani din orașul Cajvana, ocazie cu care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că mopedul este semnalat de autoritățile italiene ca fiind furat și nu figurează înmatriculat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și „tăinuire la infracțiunea de furt”. (M.T.)


Intră acum și în grupul de