Noi facilități la zona de agrement Tătărași. Consiliul Local Suceava a aprobat realizarea de piste de bowling, circuite de tiroliană și escaladă


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava a aprobat, în unanimitate, în ședința ordinară de joi, un proiect de hotărâre privind studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului „Amenajare zonă de agrement Tătărași – etapa II”.

Potrivit proiectului de hotărâre, municipalitatea suceveană dorește diversificarea și suplimentarea posibilităților de divertisment și astfel propune executarea unor noi lucrări la zona de agrement Tătărași.

Conform proiectului adoptat, se propune realizarea a două circuite de tiroliană și escaladă cu dificultate redusă, realizarea a două circuite de tiroliană și escaladă cu dificultate medie, realizarea a două circuite de tiroliană și escaladă cu dificultate sporită, realizarea unui grup sanitar destinat publicului, trei piste de bowling, două pentru adulți și una pentru copii, precum și realizarea unui foișor de lemn în zona beciului din fața clădirii administrative.

De asemenea, proiectul prevede și extinderea de alei cu pavele, extinderea rețelei de apă, cișmele publice, reabilitarea beciului existent pentru a fi folosit drept magazie, mărirea efectivului de material arbustiv și arboricol pentru dezvoltarea durabilă a zonei, montarea unei balustrade de protecție în zona de drum a lacului, precum și montarea unui sistem de supraveghere video.

„Investiția nouă are un termen de realizare de șase luni și costă 1.880.828 de lei”, a spus primarul Ion Lungu. (M.T.)


Intră acum și în grupul de