Acasă Social Doina Elena Ganea rămâne director medical al Spitalului Județean Suceava încă jumătate...

Doina Elena Ganea rămâne director medical al Spitalului Județean Suceava încă jumătate de an. La concursul pentru ocuparea postului nu s-a prezentat niciun candidat


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat că a fost aprobată prelungirea mandatului cu şase luni a actualului director medical al unităţii, medicul primar Doina Elena Ganea, după ce la ultimul concurs organizat pentru ocuparea acestei funcţii nu s-a înscris nici un candidat.

Rîmbu a spus că prelungirea cu şase luni a mandatului actualului director medical al SJU Suceava a fost aprobată de Consiliul Judeţean Suceava.

El consideră că, probabil, responsabilitatea mare şi salariul mai puţin motivant al directorului medical în comparaţie cu cel al medicilor şi al medicilor şefi de secţii, au făcut ca la cele două concursuri organizate anterior de SJU Suceava să nu se înscrie nici un candidat.

Managerul SJU Suceava a subliniat contribuţia importantă a medicului primar oncolog Doina Elena Ganea, în calitate de director medical, în amplul proces de pregătire în vederea acreditării spitalului.



(L.B)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version