Biciclist cu o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, lovit de o autoutilitară după ce nu s-a asigurat la intrarea pe un drum principal, la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care circula pe bicicletă, a fost lovit de o mașină după ce nu s-a asigurat la intrarea pe un drum principal.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc joi, 26 aprilie a.c., la ora 19.00, pe DN 17B, din direcția Vatra Dornei către Dorna Arini.

Astfel, la intersecţia cu DC Pârâul Arinului, un bărbat de 36 de ani, din comuna Dorna Arini, a surprins şi accidentat ușor un bărbat de 61 de ani din municipiul Vatra Dornei care circula pe bicicletă și care, nu s-a asigurat la intrarea de pe un drum secundar pe drumul principal.

 

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto şi de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului, căruia, la spital, i s-au recoltat şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal, ce va fi soluţionat procedural. (M.T.)


Intră acum și în grupul de