Acasă Social Un puști din Voitinel care a luat mașina tatălui său, urmărit de...

Un puști din Voitinel care a luat mașina tatălui său, urmărit de poliție câteva sute de metri până a intrat cu mașina în curtea casei


Intră acum și în grupul de

 Un adolescent de 15 ani din Voitinel este cercetat penal după ce a luat mașina tatălui său, fără știința acestuia și a condus-o prin comună, fiind depistat de un echipaj de poliție care l-a urmărit până când tânărul a intrat în curtea casei sale.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara, în timp acționa pe raza comunei Voitinel, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a observat un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr ce părea a fi minor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliție.

Tânărul aflat la volan a continuat deplasarea circa 400 de metri, după care a pătruns brusc în curtea unui imobil, a oprit mașina și a coborât, cu intenția de a pătrunde în imobil, însă a fost somat de polițiști și s-a oprit.

Fiind legitimat, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul de la volan este un localnic de 15 ani, care locuiește în imobilul în curtea căruia a pătruns, nu posedă permis de conducere și a luat autoturismul ce aparține tatălui său  fără știrea acestuia.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru  „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version