Sucevean prins de polițiștii de frontieră cu peste 120 de kilograme de tutun pentru narghilea fără marcaje fiscale


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 34 de ani a fost depistat joi după-amiază în timp ce încerca să iasă din țară cu peste 120 de kilograme de tutun pentru narghilea fără marcaje fiscale.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a menționat că joi, 3 mai a.c., în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România, un cetăţean român în vârstă de 34 de ani, din județul Suceava, la volanul unui autovehicul marca Mercedes Benz, înmatriculat în România.

„Cu ocazia efectuării formalităților pentru ieșirea din țară, polițiștii de frontieră au descoperit, în bagajele aflate în remorca mașinii, cantitatea de 122 kilograme tutun pentru narghilea, cu diferite arome, fără marcaje fiscale”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că marfa a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate ori marcate necorespunzător sau cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege. (M.T.)


Intră acum și în grupul de