Aproape 700 de pachete de țigări ascunse în bancheta din spate şi în spătarele unui autoturism înmatriculat în Polonia, descoperite de polițiștii de frontieră din Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au descoperit, duminică seara, într-un autoturism înmatriculat în Polonia, aproape 700 de pachete de țigări.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, duminică, 13 mai a.c., în jurul orei 21.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, Natalia P., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 34 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Polonia.

„În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bancheta din spate şi în spătarele autoturismului, cantitatea de 690 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Astfel, țigările în valoare de 1.035 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de