Mercedes Hybrid căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la Liteni de un echipaj mobil al poliției de frontieră


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, este cercetat pentru tăinuire, după ce a fost prins la Liteni, de un echipaj mobil al poliției de frontieră, la volanul unui autoturism marca Mercedes E 300 Hybrid, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marți, 15 mai a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, în jurul orei 16.00, un echipaj mobil al poliției de frontieră a identificat și oprit pentru control pe raza localității Liteni un autoturism marca Mercedes E300 Hybrid, condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

„Cu ocazia controlului asupra documentelor, poliţiştii de frontiera au efectuat verificări specifice cu privire la autoturismul în cauză. Astfel, au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie”, a menționat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a mai arătat că polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul  în valoare de aproximativ 115.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, până la finalizarea cercetărilor.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de