Un șofer din Bălcăuți a accidentat grav un pieton și a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Bălcăuți, este cercetat de polițiști după ce a acroșat un pieton și a fugit de la locul faptei.

Poliția Județeană Suceava a informat că duminică, 27 mai a.c., în jurul orei 09.20, un bărbat de 57 de ani, din Siret, ce se afla lângă autoutilitara parcată pe strada Sucevei din localitate a fost acroșat și accidentat grav de un autoturism, al cărui conducător auto a plecat de la fața locului.

„Conducătorul auto implicat în eveniment a fost identificat la scurt timp de polițiști, acesta fiind un bărbat de 62 de ani din comuna Bălcăuți, care a revenit la locului accidentului și care, a declarat faptul că s-a speriat de cele întâmplate și din acest motiv a plecat de la fața locului”, a precizat IPJ Suceava.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar șoferul de 62 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de