Facebook
Instagram
Telegram
TikTok
Twitter
Youtube
Actualitate
Social
Politica
Evenimente
Exclusiv
Monden
Opinii
Comunicate de presa
Abonamente
Căutați
Facebook
Instagram
Telegram
TikTok
Twitter
Youtube
Contact
Publicitate
Abonamente
Politica cookies (EU)
Terms & conditions
Conectare
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs
numele dvs de utilizator
parola dvs
Forgot your password? Get help
Creează un cont
Politica de confidentialitate
Creează un cont
Bine ati venit! înregistrați-vă pentru un cont
adresa dvs de email
numele dvs de utilizator
O parola va fi trimisă pe adresa dvs de email.
Politica de confidentialitate
Recuperare parola
Recuperați-vă parola
adresa dvs de email
O parola va fi trimisă pe adresa dvs de email.
NewsBucovina
Actualitate
Social
Politica
Evenimente
Exclusiv
Monden
Opinii
Comunicate de presa
Abonamente
Facebook
Instagram
Telegram
TikTok
Twitter
Youtube
Acasă
O prăjitură cu dovleac creată de studenți ai Facultății de Inginerie Alimentară din USV a fost premiată la concursul ECOTROPHELIA. Sucevenii au mai prezentat o prăjitură cu cremă de telemea, salvie şi cimbru cu glazură de dulceaţă de ardei iute și o o îngheţată raw vegană
ecotrophelia (4)
ecotrophelia (4)
MAI MULTE ARTICOLE
Tânăr reținut în arest după ce ar fi ocupat terenul cumpărat...
martie 28, 2024 12:11
Beneficiile incontestabile ale Grătarului Electric: O opțiune convenabilă și sănătoasă pentru...
martie 28, 2024 11:55
Un puști de 12 ani, filmat când se dă jos de...
martie 28, 2024 11:53