Acasă Social Un trăsnet a incendiat o gospodărie în Horodnic de Sus. În incendiu...

Un trăsnet a incendiat o gospodărie în Horodnic de Sus. În incendiu au ars un depozit de furaje, un adăpost de animale și un atelier, 2,5 tone de porumb și 2 tone de fân. 120 de păsări de curte o capră și doi iezi au pierit în incendiu


Intră acum și în grupul de

Un trăsnet a incendiat, sâmbătă, o gospodărie din Horodnic de Sus, iar pompierii au reușit să salveze locuința proprietarului și casa învecinată.

Potrivit ISU Suceava, la acest incendiu au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Horodnic de Sus și Horodnic de Jos, cu cinci autospeciale cu apă și spumă.

La sosirea pompierilor ardeau anexele gospodărești și acoperișul bucătăriei de vară, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o locuință învecinată.

În flăcări au ars un depozit de furaje, un adăpost de animale și un atelier, pe o suprafață totală de aproximativ 160 mp și au mai ars acoperișul bucătăriei de vară pe 20 mp, circa 2.500 Kg boabe de porumb și două tone de fân.

Tavanul bucătăriei s-a degradat pe o porțiune de aproximativ 10 mp.

 În incendiu au pierit 120 de păsări de curte, o capră și doi iezi.



Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un trăsnet direct.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul bucătăriei de vară, locuința proprietarului și cea învecinată, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version