Bărbat arestat preventiv la Fălticeni după ce a sechestrat o femeie pentru a întreține relații sexuale cu ea. Aceasta a reușit să fugă sărind pe geam


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv, marți, de Judecătoria Fălticeni fiind acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și șantaj.

Potrivit procurorilor, în data de 24 aprilie 2018, în jurul orei 13:00,  bărbatul a mers la o garsonieră de pe raza municipiului Fălticeni unde se aflau o persoană de sex feminin şi una de sex masculin.

Bărbatul a intrat în imobil, a închis uşa de acces cu cheia pe care a găsit-o în interior şi a intenţionat să întreţină, prin constrângere, relaţii sexuale cu persoana de sex feminin.

Astfel, între orele 17:30 -19:00 acesta a împiedicat-o pe aceasta să părăsească imobilul spunându-i că o va lăsa să plece doar dacă este de acord să întreţină relaţii sexuale. Profitând de neatenţia bărbatului, aceasta a părăsit imobilul sărind pe un geam.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.(N.B.)


Intră acum și în grupul de