Pompierii voluntari din Cârlibaba şi pompierii Egger Rădăuţi, câştigătorii finalei județene a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a organizat duminică, 10 iunie a.c., începând cu ora 9:00, pe stadionul „Areni”, din municipiul Suceava, etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

„Competiţia are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată.

Astfel, la start s-au prezentat cele mai bune patru echipe de voluntari din judeţ, calificate în această etapă în urma întrecerilor zonale, respectiv S.V.S.U. Cârlibaba, S.V.S.U. Cornu Luncii, S.V.S.U. Crucea şi S.V.S.U. Volovăț.

Găleată a menționat că după desfăşurarea probelor de concurs – pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, locul I a fost ocupat de către echipajul din comuna Cârlibaba, locul II a revenit S.V.S.U. Volovăţ, pe locul III s-a situat echipajul comunei Cornu Luncii, ultima poziție fiind ocupată de S.V.S.U. Crucea.

La Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, s-au calificat trei echipe, respectiv S.C. Egger România – Rădăuţi, S.C. Rompetrol Vatra Dornei și S.C. Omni Market Suceava.

Astfel, locul I a fost adjudecat de reprezentanţii S.C. Egger România – Rădăuţi, care împreună cu echipajul S.V.S.U. Cârlibaba s-au calificat la etapa interjudeţeană, ce se va desfăşura în prima jumătate a lunii iulie a.c., în județul Vrancea.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de