O șoferiță care a pierdut controlul volanului s-a izbit cu mașina într-un stâlp, pe bulevardul George Enescu din Suceava. Femeia și cei doi copii din autoturism au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Trei persoane, între care doi copii de 5 şi 6 ani, au fost rănite luni după-amiază, în urma unui accident petrecut pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 11 iunie a.c., la ora 18.03, o femeie de 39 de ani, din municipiul Suceava, aflată la volanul unei mașini, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, lovind un stâlp pentru iluminat public.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto şi a doi minori de 5 şi 6 ani, ambii din municipiul Suceava, pasageri în autoturism, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Suceava.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliția a deschis un dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de