Bunuri de peste 1.200 de lei, confiscate de polițiști de la o firmă din Salcea


Intră acum și în grupul de

Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice Suceava a organizat miercuri, 13 iunie a.c., o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acțiunii a fost constată o infracțiune în domeniu și au fost ridicate în vederea expertizării bunuri în valoare de 1.245 lei, constând în produse industriale.

În urma controlului, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani din municipiul Suceava în timp ce oferea spre comercializare în incinta punctului de lucru aparținând unei societăţi din orașul Salcea diverse produse industriale, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că acestea sunt contrafăcute.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ,,punere in circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii”, ce va fi soluționat procedural, produsele industriale în valoare de 1.245 de lei, fiind ridicate pentru expertizare de către titularii mărcii.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de