Un tânăr din Vicov care conducea băut a ajuns cu mașina într-un gard în timp ce era urmărit de poliție între Putna și Bivolărie


Intră acum și în grupul de

Un tânăr băut care conducea, sâmbătă, un autoturism între Putna și Bivolărie a fost urmărit de un echipaj de poliție aproape doi kilometri până când a intrat cu mașina într-un gard, fiind imobilizat.

Potrivit Poliției Județene Suceava, o patrulă de poliție care acționa pe raza orașului Vicovu de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula din direcţia Putna spre localitatea Bivolărie, însă, șoferul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ doi kilometri, când, tânărul de la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit într-un gard, fiind prins și imobilizat de polițiști.

Șoferul a fost identificat ca fiind un localnic de 21 de ani, acesta recunoscând și regretând faptul că a încercat să fugă, deoarece se află sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de