Zece focuri de armă trase de polițiștii de frontieră din Brodina pentru prinderea unor contrabandiști de țigări


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Brodina au fost nevoiți să tragă zece focuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști de țigări, care au reuşit însă să fugă.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că luni, 25 iunie a.c., în jurul orei 20.00, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina a observat mai multe persoane care transportau către localitatea Ulma mai multe colete voluminoase.

„Lucrătorii noștri au intervenit pentru reținerea celor în cauză iar în momentul în care aceștia au observat polițiștii de frontieră au abandonat coletele și s-au dispersat spre interiorul localității. Pe timpul acțiunii au fost trase 10 focuri de avertisment în plan vertical deoarece bărbații nu s-au supus somațiilor legale prin voce”, a menționat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a mai arătat că în urma cercetării zonei au fost descoperite nouă colete care conțineau cantitatea de 14.500 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 170.000 de lei.

„În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale”, a mai spus ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de