O casă de vacanță cu ponton și o barcă de agrement din Prisaca Dornei au ars într-un incendiu. Împrejurarea în care focul a izbucnit va fi stabilită prin ancheta polițiștilor

O casă de vacanță cu acces la un ponton și o barcă de agrement din Prisaca Dornei au ars, duminică dimineața, într-un incendiu, iar împrejurările în care focul a izbucnit vor fi stabilite de ancheta polițiștilor.

Potrivit ISU Suceava, duminică dimineața, în jurul orei 5:30, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de vacanță, din satul Prisaca Dornei din comuna Vama.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat construcția din lemn, cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la o anexă aflată în imediata apropiere, arată sursa citată.

Pompierii au acționat trei ore pentru lichidarea incendiului.

În incendiu au ars casa de vacanță pe 100 mp, scările din lemn pentru accesul la un ponton pe 10 metri liniari, obiecte de mobilier și de uz casnic, articole de îmbrăcăminte, accesorii pentru pescuit și o barcă de agrement și s-au degradat învelitoarea din tablă și aproximativ 10 metri liniari din ponton.

„Cauza probabilă a incendiului a fost un foc deschis în spații închise, iar împrejurarea în care acesta a izbucnit va fi stabilită ulterior de către organele abilitate”, precizează ISU Suceava.

În incendiu nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat clădirea anexă din apropiere. (N.B.)

loading...