Țigări de contrabandă de peste 70.000 de lei, găsite în Lupcina, într-o mașină înmatriculată în Anglia


Intră acum și în grupul de

Țigări  de contrabandă în valoare de peste 70.000 de lei au fost găsite de polițiștii de frontieră suceveni într-un autoturism de teren care se afla pe un drum forestier din Lupcina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, miercuri seara, în jurul orei 23.00, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina a identificat pe un drum forestier de pe raza localității Lupcina, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Anglia, în interiorul căruia s-a observat o cantitate mare de țigări de contrabandă.

Imediat s-au luat măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, iar autoturismul de teren a fost dus la sediul sectorului, unde în urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 6.300 pachete marca Marble, proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 73.710 lei a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul de teren în valoare de 4.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale. (N.B.)


Intră acum și în grupul de