Un bărbat din Slatina a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, violare de domiciliu și conducerea unui vehicul fără permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Slatina a fost arestat, marți, de Tribunalul Suceava pentru tentativă la omor calificat, violare de domiciliu şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit cercetărilor, bărbatul este proprietarul unei autoutilitare însă nu este şi posesor de permis de conducere, iar în data de 30 iunie 2018, aflat în stare avansată de ebrietate, s-a urcat la volanul autoutilitarei şi s-a deplasat pe drumurile publice pe raza unui sat din zona rurală a judeţului Suceava.

Astfel, în noaptea de 30 iunie – 01 iulie 2018 el a purtat o convorbire telefonică cu o altă persoană care a proferat  insulte şi injurii la adresa sa, fapt care l-a determinat să meargă la domiciliul acestuia cu intenția declarată de a o agresa.

Bărbatul a mers cu autoutilitara la locuinţa victimei, ulterior a pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate având asupra sa un instrument tăietor – înţepător, iar apoi a agresat persoana respectivă cu pumnii şi cu respectivul obiect, cu intenţia de a-i suprima viaţa, dar rezultatul urmărit de către acesta nu s-a putut produce din cauze independente de voinţa sa.

În acest caz cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, precizează Parchetul Tribunalului Suceava.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de