Acasă Social Patru blocuri cu 80 de locuințe sociale ar urma să fie construite...

Patru blocuri cu 80 de locuințe sociale ar urma să fie construite de Primăria Suceava în zona Aleea Dumbrăvii


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că intenționează construcția unui număr de 80 de locuințe sociale în patru blocuri care ar urma să fie ampasate în zona Aleea Dumbrăvii.

Lungu a spus în conferința săptămânală de presă că municipalitatea suceveană dorește să acceseze Programul privind construcția de locuințe sociale derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale. El a arătat că acest minister a cerut autorităților locale să anunțe care sunt programele guvernamentale pe care intenționează să le acceseze în 2019.

Primarul Sucevei a spus că prin acest program de construcție de locuințe sociale ar dori construcția a patru blocuri, cu 80 de locuințe sociale, în zona Aleea Dumbrăvii.

„Sper să reușim.Am propus și am transmis la Guvern,prin Consiliul Județean, această dorință a noastră”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că se intenționează constuirea de blocuri de locuințe sociale în zona Aleea Dumbrăvii unde Primăria deține teren

„Vrem să construim în zonă. Avem teren în zona respectivă pentru a construi blocuri cu locuințe sociale. În zona Metro totul este ocupat”, a spus Ion Lungu.(T.B.)



 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version