Un bărbat din Cornu Luncii, fără permis și băut, depistat în trafic la Rădășeni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Cornu Luncii este cercetat penal pentru infracțiuni la regimul rutier după ce a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis auto și era și băut.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică seara în jurul orei 20:45, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DC 15 Lămășeni, din comuna Rădășeni, autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Cornu Luncii.

Întrucât emana halenă alcolică, bărbatul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de