Gheorghe Flutur a deschis Școala de vară pentru copiii suceveni de etnie ucraineană care a debutat la Bălcăuți. Proiectul este organizat de autoritățile regionale din Suceava și Lviv, ISJ, UUR și Primăria Bălcăuți

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a deschis, luni, Școala de Vară pentru copiii suceveni de etnie ucraineană care a debutat la Bălcăuți.

Școala de vară pentru copii de etnie ucraineană din județul Suceava a debutat, luni, la Bălcăuți, unde se desfășoară prima ediție a acestui proiect.

Școala de vară pentru copii de etnie ucraineană din județul Suceava este organizată de Consiliul Județean Suceava, în colaborare cu Consiliul Regional Lviv, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Uniunea Ucrainenilor din România-Filiala Suceava și Primăria Bălcăuți.

Proiectul se adresează unui grup de 100 de copii din județul Suceava, de etnie ucraineană, și se desfășoară la Bălcăuți în perioada 16-20 iulie 2018.

Alături de cadrele didactice din județul Suceava, care vor susține activitatea didactică și de recreere a copiilor participanți, se vor afla și doi profesori de limba ucraineană din regiunea ucraineană Lviv. (T.B.)

loading...