Un bărbat din Boroaia care s-a urcat băut la volan a lovit cu mașina un copil de 3 ani și a părăsit locul faptei

Un bărbat din Boroaia este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a lovit cu mașina un copil de trei ani și a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni în jurul orei 17:45, în timp ce conducea autoturismul în incinta unei societăţi comerciale din comuna Boroaia, un localnic de 52 de ani, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat un minor de 3 ani, localnic, care, fiind nesupravegheat, se afla în spatele autoturismului.

În urma accidentului copilul a fost rănit ușor.

Poliția menționează că după producerea accidentului,  conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluţionat procedural.(N.B.)

loading...