Un bărbat din Boroaia care s-a urcat băut la volan a lovit cu mașina un copil de 3 ani și a părăsit locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Boroaia este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a lovit cu mașina un copil de trei ani și a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni în jurul orei 17:45, în timp ce conducea autoturismul în incinta unei societăţi comerciale din comuna Boroaia, un localnic de 52 de ani, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat un minor de 3 ani, localnic, care, fiind nesupravegheat, se afla în spatele autoturismului.

În urma accidentului copilul a fost rănit ușor.

Poliția menționează că după producerea accidentului,  conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluţionat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de