Pelerini din Neamț care vizitează mănăstiri din Bucovina au primit certificate de pelerin. Flutur: E un argument pentru dezvoltarea cooperării cu județul Neamț


Intră acum și în grupul de

Un grup de 30 de pelerini din județul Neamț  vizitează luni și marți lăcașuri sfinte din Bucovina și beneficiază de ghidaj asigurat de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Suceava.

 Grupul de turiști din județul Neamț a fost asteptat de lucrătorii din cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Suceava pentru ghidaj la Voroneț.

Totodată, celor 30 de turiști li s-au înmânat Certificatele de pelerin, dar și materialel de promovare turistică ale județului Suceava.

„Este un argument pentru dezvoltarea parteneriatului cu județul Neamț”, a declarat președintele Gheorghe Flutur.

Proiectul de realizare a unui parteneriat cu județul Neamț va intra în dezbaaterea Consiliului Județean Suceava în ședința de miercuri.

„Ne leagă mai multe lucruri: Ținutul mănăstirilor, casa tradițională, dar și investiția nouă pe care ne pregătim să o demarăm, drumul care leagă Mălini prin Borca, în județul Neamț, drumul lui Nechifor Lipan, care se modernizează prin PNDL și sunt convins că această rută va duce la legături mai strânse între județul nostru și județul Neamț”, a declarat Flutur. (N.B.)


Intră acum și în grupul de