Acasă Social Șofer amendat de Poliția Locală Suceava după ce mai multe coli de...

Șofer amendat de Poliția Locală Suceava după ce mai multe coli de tablă au căzut din autovehiculul pe care îl conducea, blocând traficul pe bulevardul 1 Decembrie 1918


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din orașul Salcea, a fost amendat de Poliția Locală Suceava, după ce a produs un blocaj în trafic.



Directorul Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a precizat că miercuri, 25 iulie a.c., în jurul orelor 11.45, un bărbat în vârstă de 50 de ani domiciliat în orașul Salcea, a produs un blocaj în trafic, pentru aproximativ 30 minute, în zona intersecției Bd. 1 Decembrie 1918 cu strada Bistriței, pe sensul de mers către ieșirea din municipiu.

„Întrucât conducătorul auto nu a luat măsura asigurării mărfurilor transportate, constând în coli de tablă, acestea au fost împrăștiate pe banda a doua a sensului de mers, blocând circulația în zonă”, a spus Doroftei.

El a mai arătat că șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale aflate în vigoare cu amendă in valoare de 870 lei.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version