Incendiu la o gospodărie din Sadova de la un cablu electric defect


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit, duminică după amiaza circa două ore pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la o gospodărie din Sadova din cauza unui cablu electric defect.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Sadova.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la o construcție anexă, compusă din parter și mansardă, având amprenta la sol de aproximativ 40 mp, cu pericol de propagare la întreaga clădire.

În incendiu au ars pereții, planșeul și astereala acoperișului pe aproximativ 10 mp și s-au degradat tencuiala și zugrăveala interioară, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie și alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, precizează ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, prin intervenția pompierilor a fost salvat restul clădirii anexe și bunuri materiale. (N.B.)


Intră acum și în grupul de