Amenzi de aproape 88.000 de lei în urma unei acțiuni pentru prevenirea transportului ilegal de persoane, în municipiul Suceava. Cinci autovehicule care efectuau activităţi de transport public local nu deţineau licenţă de traseu


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Poliție Suceava împreună cu structuri specializate din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, Primăriei Municipiului Suceava şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava au organizat în perioada 23 – 28 iulie a.c., pe raza municipiului Suceava, acţiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru prevenirea şi combaterea transportului ilegal de persoane.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii s-au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 87.900 lei şi s-au retras două certificate de înmatriculare.

„În cazul a 5 autovehicule care efectuau activităţi de transport public local de persoane s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pentru o perioadă de 6 luni prin reţinerea certificatului şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare motivat de faptul că nu deţineau licenţă de traseu”, a menționat Poliția Județeană Suceava.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de