Acasă Social Patru mașini avariate și o femeie rănită, în urma unui accident produs...

Patru mașini avariate și o femeie rănită, în urma unui accident produs la Şcheia


Intră acum și în grupul de

Patru mașini au fost avariate, iar o femeie de 41 de ani a fost rănită în urma unui accident produs marți dimineață pe strada Aviatorului din comuna Şcheia.

Poliția Județeană Suceava a precizat că accidentul a avut loc la ora 09.20, după ce o femeie de 39 de ani, din municipiul București, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de autoturismul condus în faţa sa de o femeie de 41 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi a intrat în coliziune cu acesta, după care, a ricoşat şi a acroşat alte două autoturisme, unul condus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Câmnpulung Moldovenesc  şi celălalt de o femeie de 66 de ani, din municipiul Suceava.



„Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto de 41 de ani care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a menționat Poliția Suceava.

Șoferii mașinilor implicate în accident au fost testaţi cu apartul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version