Aproape 400 de amenzi aplicate și 29 de permise reținute de polițiștii suceveni în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat, în perioada 4-6 august a.c., o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate 3 infracțiuni şi au fost aplicate 394 sancțiuni contravenționale, în valoare de 126.925 lei, din care 253 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute 29 de permise de conducere, din care 20 pentru viteză, 6 pentru depăşiri neregulamentare și 3 alte cauze, și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Poliția Suceava a precizat că un bărbat de 26 de ani, din comuna Burla, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, din comuna Straja, cu viteza de 101 km/h, în localitate.

De asemenea, un bărbat de 28 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, din comuna Brodina, cu viteza de 107 km/h, în localitate.

Cei doi șoferi au fost sancționați contravențional și li s-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de