O femeie și doi copii, răniți într-un accident produs la Vicovu de Sus de un tânăr băut


Intră acum și în grupul de

O femeie de 28 de ani și doi copii, de 3 și 5 ani, au fost răniți în urma unui accident petrecut luni seară pe strada Calea Cernăuți, din orașul Vicovu de Sus.

Poliția Județeană Suceava a precizat că un tânăr de 23 de ani, din Vicovu de Sus, aflat sub influența băuturilor alcoolice, nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate.

„În urma impactului, autoturismul condus regulamentar a părăsit partea carosabilă”, a precizat Poliția Suceava.

Astfel, în urma accidentului a rezultat  rănirea ușoară a unei femei de 28 de ani și a doi minori de 3 și 5 ani, toți localnici, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 31 de ani și de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru cel de 23 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de