Bărbat din Mitocu Dragomirnei, reținut de polițiști după ce a furat un cartuș de țigări și un telefon mobil


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a fost reţinut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava după ce a furat un cartuș de țigări și un telefon mobil.

Poliția Județeană Suceava a precizat că marți, 7 august a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat de 33 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, suspect într-un caz de furt și tâlhărie.

IPJ Suceava a arătat că pe 23 iulie a.c., în jurul orei 18.20, în timp ce bărbatul din Mitocu Dragomirnei se afla pe terasa unui bar din municipiului Suceava i-a sustras unui bărbat de 55 de ani, din comuna Dărmănești, un cartuș de țigări dintr-o sacoşă lăsată nesupravegheată.

Ulterior, în jurul orei 20.00, în timp ce bărbatul se afla pe o stradă din spatele aceluiași bar, i-a sustras victimei un telefon mobil și a încercat să-i sustragă prin violență o sumă de bani din buzunarul pantalonului.

„Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural”, a menționat Poliția Suceava.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de