Trei mașini avariate și o șoferiță rănită, în urma unui accident produs într-o intersecție din municipiul Suceava

Trei mașini au fost avariate, iar o femeie de 33 de ani, din comuna Șcheia, a ajuns la spital în urma unui accident produs miercuri după-amiază într-o intersecție din municipiul Suceava.

„În timp ce conducea autoturismul pe strada Scurtă din municipiul Suceava, ajuns la intersecția cu B-dul 1 Mai, un bărbat de 31 de ani, din comuna Șcheia, a pătruns pe prima bandă, moment în care, a fost acroșat de autoturismul condus de o femeie de 33 de ani din comuna Șcheia. În urma impactului autoturismul condus de femeia de 33 de ani  a fost proiectat pe contrasens, unde, a intrat în coliziune cu un alt autoturism oprit pentru a efectua virajul la stânga spre strada Scurtă”, a precizat Poliția Suceava.

În urma accidentului, șoferița de 33 de ani a fost rănită, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)