Patru persoane rănite, la Rădășeni, după ce o șoferiță nu s-a asigurat la plecarea de pe loc


Intră acum și în grupul de

Patru persoane, între care și un copil de 2 ani, au fost rănite în urma unui accident petrecut duminică, la prânz, pe DJ 209A din comuna Rădășeni.

Potrivit Poliției Județene Suceava, o femeie de 43 de ani, din municipiul Fălticeni, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a fost acroșată de autoturismul condus de un bărbat de 23 ani din comuna Rădășeni.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, a unui minor de 2 ani din municipiul Fălticeni şi a doi bărbaţi de 45 şi 48 de ani, tot din municipiul Fălticeni, pasageri în cele două autoturisme”, a precizat Poliția Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătoarei auto şi de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 23 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de