Bărbat din Argeș, prins de jandarmii suceveni cu peste 6.400 de pachete cu țigări de contrabandă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Argeș, a fost prins marți dimineață de un echipaj de jandarmerie din municipiul Suceava cu peste 6.400 de pachete cu țigări de contrabandă.

Potrivit Jandarmeriei Suceava, marți, 14 august a.c., în jurul orei 07.30, pe timpul unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului cu produse accizabile, un echipaj de jandarmerie din municipiul Suceava a observat o persoană care a devenit agitată la vederea acestuia, încercând să intre cât mai repede într-un autoturism.

„Jandarmii au procedat la controlul autovehiculului, constatând că pe bancheta din spate a acestuia se afla cantitatea de 6403 de pachete de țigări și produse pentru igiena corporală, toate de proveniență extracomunitară. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din județul Argeș, a declarat că a cumpărat țigările de la o persoană necunoscută din județul Suceava, cu intenția de a le comercializa ulterior”, a precizat sursa citată.

Jandarmeria Suceava a menționat că autoturismul a fost indisponibilizat, iar persoana în cauză și bunurile găsite asupra sa au fost predate organelor de urmările penală competente teritorial în vederea continuării cercetărilor.

(M.T.)