Un autoturism a luat foc la Zvoriștea în urma unui accident. Un tânăr băut a intrat cu mașina într-un șanț


Intră acum și în grupul de

Un tânăr este cercetat penal după ce a intrat, duminică, cu mașina într-un șanț din cauză că era băut la volan, iar în urma impactului autoturismul a luat foc.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața la ora 02.25, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DC 54, din comuna Zvoriștea, arde un autoturism.

Polițiștii deplasați la faţa locului, au identificat într-un șanț de pe marginea DC 54, autoturismul unui localnic de 22 de ani care ardea.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce conducea autoturismul pe DC 54, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în șanț.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, incendiul fiind stins de pompierii militari. Cauza probabilă a fost un scurt circuit electric.

Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ca va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de