Un șofer băut a provocat un accident la Stroiești și a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani, din Stroiești, este cercetat de polițiști după ce a provocat un accident și a fugit de la locul faptei.

Poliția Județeană Suceava a precizat că accidentul a avut loc duminică, la ora 16.25, pe DC „Boruseni” din Stroieşti, după ce tânărul de 27 de ani nu a acordat prioritate autoturismului condus în mod regulamentar de un bărbat de 24 de ani, din localitate.

Astfel, mașina tânărului de 27 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul șoferului de 24 de ani, proiectându-l în gardul  unui imobil din zonă. După accident, șoferul primei mașini a părăsit locul producerii accidentului.

„Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 24 de ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului rutier s-a prezentat ulterior la locul producerii accidentului”, a menționat Poliția Suceava.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 24 de ani şi de 1,05 g/l alcool pur în aer expirat în cazul celuilalt conducător auto.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de