Tânăr din Ulma, cercetat pentru conducere fără permis, reținut de polițiști după ce a fost prins băut la volan


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Ulma, a fost reținut de polițiști după ce a condus băut, el fiind cercetat și într-un alt dosar penal pentru conducere fără permis.

Potrivit IPJ Suceava marți, 21 august a.c., în jurul orei 02.10, un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe DJ 209 G din orașul Vicovu de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani, din comuna Ulma.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Din verificări a rezultat faptul că bărbatul este cercetat în calitate de inculpat într-un alt dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, motiv pentru care s-a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore”, a arătat Poliția Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal privind infracţiunea de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice”, ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de