Țigări ascunse în cutii de suc, descoperite de polițiștii de frontieră din Vama Siret


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 31 de ani, din județul Suceava, a fost prinsă de polițiștii de frontieră din Vama Siret cu țigări de contrabandă ascunse în cutii de suc, dar şi în bagajele personale.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, 22 august a.c., în jurul orei 10.00, femeia de 31 de ani s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism marca Volkswagen.

„Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii de suc şi în bagajele personale, cantitatea de 1.400 pachete de  ţigări, de proveniență ucraineană”, a precizat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că țigările în valoare de 2.100 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei. (M.T.)


Intră acum și în grupul de