Băut și fără permis, un bărbat din Gura Humorului a furat o mașină și a produs un accident


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Gura Humorului, este cercetat de polițiști după ce a furat o mașină și a produs un accident.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 22 august a.c., la ora 15.55, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a fost sesizat despre faptul că pe str. Voroneţ din localitate s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto, ce pare sub influența alcoolului, a plecat de la faţa locului.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că  în jurul orei 15.50,  în timp ce conducea autoturismul de pe str. Câmpului din localitate, ajuns la intersecția cu str. Voroneț, un localnic de 38 de ani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Bucureşti, intrând în coliziune cu acesta. Din accident, nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două vehicule”, a menționat Poliția Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 48 de ani și de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 38 de ani.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 38 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul aparținând unui localnic, plecat în străinătate, a fost lăsat la domiciliul acestuia pentru a fi curățat, însă, a fost sustras și condus pe drumurile publice.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de