Concurenţă mare pentru cele 23 de posturi vacante de asistenţi medicali, infirmiere şi îngrijitoare scoase la concurs de SJU Suceava fiind înscriși 139 de candidaţi


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat, luni, că unitatea a scos la concurs 23 de posturi vacante de asistent medical generalist, asistent medical debutant, asistent medical principal, asistent medical radiolog, infirmiere şi îngrijitoare, proba scrisă urmând să se desfăşoare în cursul dimineţii de miercuri.

El a spus că pentru cele 10 posturi de asistent medical generalist s-au înscris 70 de candidaţi, pentru un post de asistent medical debutant s-au înscris 11 candidaţi, pentru cele şase posturi vacante de infirmiere s-au înscris 14 candidaţi, pentru cele 3 posturi de îngrijitoare sunt 35 de înscrişi,  pentru cele două posturi de asistent medical generalist la Laboratorul de Imagistică Medicală şi Radiologie pentru aparatul RMN s-au înscris 4 candidaţi, iar pentru singurul post vacant de asistent medical principal s-au înscris 2 candidaţi.

Managerul SJU Suceava a precizat că proba scrisă pentru posturile de asistent medical generalist şi asistent medical debutant va fi susţinută în sala “Ştefan cel Mare” a Consiliului Judeţean Suceava, întrucât sunt foarte mulţi candidaţi înscrişi, iar proba scrisă pentru posturile de asistent medical de radiologie, asistent medical principal, infirmiere şi îngrijitoare se va desfăşura în sala de şedinţe a spitalului.

Rîmbu a menţionat că acei candidaţi care obţin minimum 50 de puncte din totalul celor 100 la proba scrisă pot participa la faza următoare, respectiv la proba interviului, care este prevăzută să se desfăşoare după soluţionarea contestaţiilor la proba scrisă.

“Ne bucură că există concurenţă mare pentru posturile vacante scoase la concurs. Cu siguranţă, cei care vor promova concursul sunt dintre cei care au muncit, care s-au pregătit şi pot confirma aşteptările noastre. Majoritatea candidaţilor sunt cadre tinere, cu experienţă puţină, dar cu disponibilitate maximă în a învăţa şi a fi aşa cum e pentru toţi”, a subliniat Rîmbu.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de