Bărbat din Liteni, reținut de polițiști în urma unei agresiuni dintr-un bar din localitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Liteni, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, în urma unei agresiuni ce a avut loc într-un bar din localitate.

Poliția Județeană Suceava a menționat că luni, 27 august a.c., a avut loc o agresiune într-un bar din orașul Liteni, victimă fiind un localnic de 24 de ani.

IPJ Suceava a menționat că victima a fost examinată la Serviciul de Medicină Legală Suceava, unde s-a stabilit faptul că leziunile produse de obiectul contondent folosit de agresor necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale, iar viața acesteia a fost pusă în primejdie.

Astfel, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și Serviciul Investigații Criminale Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tentativă de omor”, „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Totodată, în cauză s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui localnic de 35 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca acesta să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de