Adolescent din Rădăuți, fără permis, cercetat de polițiști după ce a luat ATV-ul tatălui său și a plecat la plimbare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de de 17 ani, din municipiul Rădăuți, este cercetat de polițiști, după ce, fără știrea părinților și fără a avea permis de conducere, a luat ATV-ul tatălui său și a plecat la plimbare.

Poliția Județeană Suceava a precizat că marți, 28 august a.c., la ora 15.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control la intersecția unui drum comunal neclasificat din comuna Marginea, cu DN 17A, ATV-ul condus de un minor de 17 ani din municipiul Rădăuți, ce nu avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar vehiculul condus este înmatriculat în România, cu I.T.P. și asigurare valabile”, a arătat Poliția Suceava.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că minorul a luat ATV-ul aparținând tatălui său, fără știrea părinților și împreună cu un prieten, s-a deplasat la un magazin din comuna Marginea, fiind oprit de polițiști.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de