Bărbat din Fundu Moldovei, cu permisul anulat, cercetat de polițiști după ce a produs un accident și a părăsit locul faptei

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Fundu Moldovei, este cercetat de polițiști după ce a condus având permisul anulat, a provocat un accident și a părăsit locul faptei.

Poliția Județeană Suceava a precizat că duminică, 2 septembrie, la ora 23.20, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de un bărbat de 46 de ani, din comuna Fundu Moldovei, despre faptul că în timp ce se deplasa pe DJ 175 din localitatea de domiciliu, a fost implicat într-un accident rutier.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei, bărbatul de 46 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un localnic de 38 de ani, angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară.

După impact, bărbatul de 38 de ani ce prezenta leziuni minore, a coborât din autoturism și i-a solicitat celuilalt conducător auto să nu sesizeze poliția, după care a  părăsit locul faptei”, a arătat IPJ Suceava.

Verificând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 38 de ani figurează cu permisul de conducere anulat.

Ulterior, pe timpul cercetărilor, la fața locului s-a prezentat o femeie de 32 de ani, din comuna Fundu Moldovei, soția celui vinovat, care a declarat faptul că ea este proprietarul autoturismului abandonat la fața locului și ea a provocat accidentul, ulterior revenind asupra afirmațiilor, menționând că nu a vorbit cu soțul ei din jurul orei 14.00 și nu cunoaște unde se află acesta.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere anulat”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)