Bărbat din Bistrița Năsăud, descoperit de polițiști cu permis fals după ce a intrat cu mașina într-un stâlp din Șcheia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 59 de ani, din județul Bistrița Năsăud, este cercetat de polițiști după ce a condus cu permis fals, el fiind prins după ce a intrat cu mașina într-un stâlp din Șcheia.

Potrivit IPJ Suceava, marți, 4 septembrie a.c., la ora 13.15, Poliția comunală Șcheia a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că pe DN 17 din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Șcheia, un bărbat de 59 de ani, din județul Bistrița Năsăud, nu a adaptat viteza și a intrat în coliziune cu un stâlp electric aflat pe partea stângă a unui sens giratoriu, avariindu-l.

Conducătorul auto a prezentat polițiștilor pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile ucrainene, acesta declarând faptul că a lucrat în Ucraina timp de 6 luni și acolo a susținut examenul, obținând permisul de conducere, deși nu vorbește limba ucraineană”, a precizat Poliția Suceava.

Verificând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere eliberat de autoritățile române pentru nicio categorie auto.

Astfel a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „fals material în înscrisuri oficiale”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de