Delegație din Cajvana, în vizită în localitatea Rzgow din Polonia


Intră acum și în grupul de

O delegație a orașului Cajvana s-a aflat, în perioada 31 august- 2 septembrie 2018, într-o vizită în localitatea Rzgow din Polonia, unde au avut loc mai multe evenimente.

Delegația a fost formată din primarul orașului Cajvana, Tomăscu Gheorghe, directorul Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare” din Cajvana, profesor Robu Nicolae, consilierul Filip Mârza și expertul Gal, Tomăscu Gabriel Ioan.

Potrivit unui comunicat de presă, pe 1 septembrie, la Rzgow, a avut loc comemorarea eroilor polonezi căzuți pe câmpurile de luptă în cel de-al doilea Război Mondial, precum și o depunere de coroane.

De asemenea, în după-amiaza zilei de 1 septembrie delegația din Cajvana s-a întâlnit cu cea poloneză, precum  și cu o delegație italiană din localitatea Sonet Bartolomeo Val Cavargna, prilej cu care s-a discutat despre accesarea de fonduri europene.

În ziua următoare, pe 2 septembrie a.c., invitații au participat la Ziua Recoltei a orașului Jirov din Polonia.

„Membrii delegației române și-au arătat entuziasmul de a participa la manifestările organizate în Polonia în această perioadă, dar și a închegării  unor relații de colaborare pe termen lung”, au precizat reprezentanții Liceului Tehnologic “Ștefan cel Mare” din Cajvana.(M.T.)


Intră acum și în grupul de