AJOFM Suceava: 950 de locuri de muncă sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor în Spania, disponibile în Campania 2019. Salariul brut este de 40,43 euro/zi


Intră acum și în grupul de

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Suceava, promovează oferta unor angajatori din Spania, însumând 950 locuri vacante la care pot aplica femei și cupluri, pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpşunilor, campania 2019.

Într-un comunicat de presă al AJOFM Suceava se precizează că nu se solicită experiență sau cunoașterea unei limbi străine persoanelor care doresc să se înscrie la aceste selecţii

Potrivit AJOFM Suceava, contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și se va derula în perioada februarie – mai 2019, iar timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărţite în 6 zile, ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii.

 

Sursa citată menţionează că perioada de probă este de 15 zile, iar salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, contribuţiile datorate fiind: impozit pe venit = 2% şi asigurare socială = 113 euro/lună.

 

Totodată, cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților), iar angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din primul salariu al angajatului, în timp ce întoarcerea în România (la terminarea contractului) este plătită de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

AJOFM Suceava mai anunţă că persoanele care doresc să se înscrie la aceste selecții trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul instituţiei situate pe str. Tudor Vladimirescu f.n.,  tel. 0230 523279.

 

Bursele vor fi organizate în mai multe localități din regiunile de Nord-Est, Sud și Sud-Vest ale țării.

 

Termenul limită pentru aplicare este 20 noiembrie 2018, iar data și locația burselor vor fi comunicate ulterior.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de